Doro har ældrevenlige mobiltelefoner

3 okt

Når mobilen skal være nem at brugeDoro er den førende producent indenfor ældrevenlige mobiltelefoner. Så skal farmor eller farfar have en ny mobiltelefon, som de vil blive glade for, så kan det godt betale sig at vælge en model fra Doro.

Der er mange producenter, som har ældrevenlige mobiltelefoner på programmet – men ofte drejer det sig kun om en enkelt eller to. Her skiller Doro sig ud ved, at alle deres mobiltelefoner er skræddersyet til ældre mennesker.

Det betyder i først omgang, at de har stor erfaring i, hvad der rent faktisk virker for den ældre i dagligdagen. Og samtidig har de også så mange forskellige modeller, at den ældre altid kan finde en, der passer til hans eller hendes ønsker.

Hvad kan en ældrevenlig mobil?

Men hvad skal en ældrevenlig mobil så kunne? Først og fremmest skal den være simpel at bruge. Der skal kun være lige præcis de funktioner, som den ældre har brug for – alt andet forvirrer bare. Det vil også sige, at en smartphone f.eks. ikke er det rette valg.

En anden væsentlig grund til, at en smartphone ikke fungerer i forhold til ældre mennesker er, at skærmen er for lille i forhold til informationerne. En ældrevenlig mobil skal have en stor skærm med tydelige kontraster og store tegn, der er nemme at aflæse.

Samtidig skal tasterne også være store og med tydelige markeringer, således at de kan bruges med svage fingre og dårligt syn. Igen en grund til at en smartphone bare ikke er anvendelig som ældre mobil.

Og det kan jo nok ikke overraske, at Doro uden problemer opfylder alle ovenstående krav i samtlige af deres modeller.

Comments are closed.